Aktuelt - Side 2

Bilde av student

Brenner du for faget ditt? Vil du formidle din kunnskap og engasjement til andre? Bli skolebesøker for MN-fakultetet.

Studieinfo ved MN-fakultetet, UiO, har ledig stilling 1 dag pr. uke.

Universitetssenteret på Svalbard (UNIS) tilbyr spennende studiemuligheter som er relevante for mange av MN-fakultetets studenter.

Vil du studere og jobbe med innovasjon? Gründerskolen sender deg til noen av verdens beste innovasjonsmiljøer i utlandet. Husk søknadsfrist 15. oktober.

Ønsker du å skaffe deg relevant erfaring underveis i studiene, men er usikker på hvilke muligheter som finnes? Lurer du på hva slags jobber du kan få med utdannelsen din?

Har du en idé til et nytt produkt eller en ny tjeneste? Delta på Idéprisen og vinn 100 000 kroner!

Har du lyst til å være med på et spennende prosjekt på tvers av fagene? Er du interessert i hvordan framtidens energibehov kan løses? Da kan du melde deg på Energi4010 høsten 2014.

For første gang deltar et studentlag fra UiO i en internasjonal konkurranse i syntetisk biologi. Studentene har brukt hele sommerferien på å jobbe med  prosjektet, som skal presenteres i Boston i november.

MN-fakultetet søker studentguider for to dager i september.  

Studieinfo ved MN-fakultetet, UiO, har ledig stilling 1 dag pr. uke.

Vi trenger din hjelp til å finne et bra navn på den nye karrieredagen for realfag. Bli med på konkurranse!

Vektorprogrammet er en frivillig studentorganisasjon som sender studenter til ungdomsskoler for å bistå i matematikkundervisningen. Dette gjør at elevene får raskere hjelp i timene og at undervisningen kan tilpasses forskjellige elevgrupper.

As a student at a relevant programme at a Norwegian University, you may spend a semester or some weeks at Svalbard.

På utkikk etter sommer-, deltids-, heltidsjobb? Eller en bedrift å skrive masteroppgave for?

Velkommen til informasjonsmøte om utvekslingsopphold på MN-fakultetet torsdag 28. august, kl 16:15-17:30, auditorium 2, Vilhelm Bjerknes' hus.

Emnet "Remote sensing of the cryosphere" (10 studiepoeng) vil starte opp ved UNIS våren 2014 til aktuelle studentgrupper. Søknadsfristen er forlenget til 15. desember 2013.

Det er nå mulig å søke innpassingsopptak  til 2. eller 4. semester på et utvalg av MN-fakultetets bachelorprogrammer våren 2014. Fristen er 1. desember.

ENT3R er et studentdrevet prosjekt som tilbyr mattetrening for ungdom i 10. klasse og på videregående skole.

Til våren trenger vi flere engasjerte og faglig sterke studenter til å undervise og motivere elever innen realfag.

Universitetssenteret på Svalbard (UNIS) tilbyr spennende studiemuligheter som er relevante for mange av MN-fakultetets studenter.

SiO har ledige plasser på ulike kurs og grupper som kan gjøre studiehverdagen din enklere.

MN- fakultetet søker flere engasjerte realfagstudenter til skolebesøk på videregående skoler. Gjennom året har vi også ulike arrangementer, stands o.l. som du også gjerne kan få jobbe på. Dersom du vil ha en ekstrajobb der du viser at realfag er spennende og samfunnsrelevant, ønsker vi å høre fra deg.

Har du lyst til å være med på et spennende undervisningsprosjekt på tvers av fagene? Er du interessert i hvordan framtidens energibehov kan løses?