
To prosjekter ved Farmasøytisk institutt har fått støtte fra fakultetet til nye bidrag for å bedre studiekvaliteten ytterligere.
To prosjekter ved Farmasøytisk institutt har fått støtte fra fakultetet til nye bidrag for å bedre studiekvaliteten ytterligere.
Har du en innovasjonsidé innen livsvitenskap eller lurer på om du har en idé? Ta kontakt med Veksthuset for livsvitenskap for å få tilgang på blant annet veiledning, såkornmidler, mentorer og møteplasser slik at du kommer i gang med innovasjonsprosessen på en god måte.
På FARM3120 «Legemiddelbruk og folkehelse» lærer studentane å skriva tekstar som forklarar legemiddel for vanlege folk. Dei beste bidraga vert vidareutvikla og publiserte på snl.no.
Hedvig Nordeng er forsker og professor i farmasi. Som underviser er hun opptatt av å gi studentene sine oppgaver som gjør dem klare for rollen som helsepersonell og farmasøyt.
Boka er skreddarsydd for farmasistudentar. Innhaldet er i hovudsak skrive av tilsette ved Farmasøytisk institutt.
Farmasøytisk fagutvalg vil åpne eget bibliotek med pensumbøker for farmasistudenter og ønsker dine gamle bøker.
Som ny instituttleiar ved Farmasøytisk institutt har Kathrin Bjerknes sett pris på at dei tilsette verkar stolte av ansvaret dei har. Ho er òg oppmuntra av gode søkjartal.
Nyleg takka Bente Rasch av som hovudbibliotekar etter å ha hatt fagansvar for farmasi sidan midten av nittitalet. Her ser ho tilbake på åra som har gått.
I løpet av to dager samarbeider studenter fra forskjellige helsefagsutdanning ved UiO i tverrfaglige team. Møt studentene på SamPraks.
Sammen i praksis (SamPraks) lærer studenter fra ulike helseprofesjoner tverrfaglig samarbeid i klinisk praksis. Det gir reel arbeidserfaring.
Avanserte modellar gjer det mogleg for studentane å visualisera komplekse problemstillingar.
Undervisningsleder ved Farmasøytisk institutt, professor Gro Smistad, har blitt intervjuet av Farmatid om kommende semester og erfaringene fra det forrige.
Talet på studieplasser ved masterstudiet i farmasi ved UiO vert utvida frå 68 til 78 studieplasser, som del av Regjeringa sine tiltak for å redusera arbeidsløysa som fylgje av korona-krisa.
Testen for soppinfeksjon i kvinners underliv nådde ikkje heilt målstreken som kommersielt produkt, men Markus Herberg Hovd ser likevel på iGEM-deltakinga som ein suksess.
Besøk fra Mailand vgs. og Skedsmo vgs.
Oppdatert verk om analytisk kjemi for farmasøytar.
«Den optimale foreleser» står det på diplomet som viser at studentutvalet ved MN-fakultetet kåra Harald Thidemann Johansen til årets forelesar 2019. Professoren si dør står alltid open for studentane.
Professor Hege Christensen ved Farmasøytisk institutt er tildelt Olav Thon Sstiftelsens nasjonale pris i 2019 for fremragende undervisning, sammen med professor Frode K. Hansen ved Institutt for teoretisk astrofysikk.
Torsdag 9. mars åpner UiO dørene for alle som vil utforske studietilbudet, gå på miniforelesninger, møte studenter eller oppleve campus. Her er en oversikt for deg som er spesielt interessert i farmasi!
Vi har utviklet et nytt nettbasert etter- og videreutdanningstilbud innen farmakognosi, og undervisningen starter opp i januar 2015.
Påmeldingsfristen er nå forlenget til 1. desember!
Studentparlamentet ved UiO har kåret professor Jo Klaveness til Årets underviser i 2014!