Aktuelle saker

Participants from UiO, students and staff in a group.
Publisert 9. nov. 2021 12:45

My name is Ida, and I am in my third semester as a bachelor student in geology at the university of Oslo.

I attended the GeoPraksis conference at Quality airport hotel Gardermoen, the 3rd of november 2021. It was an educational, inspiring and social experience.

Årets forelesere: Kristina og Mattias med hvert sitt diplom som årets forelesere, kåret av studentene/GFU ved Institutt for geofag. Foto: NMT/GKT/UiO
Publisert 5. nov. 2020 14:09

Gratulerer til Kristina Dunkel og Anders Mattias Lundmark som nylig ble kåret til årets forelesere ved Institutt for geofag av geostudentene. Prisen tildeles av Geofaglig Fagutvalg (GFU) på vegne av studentene.

Fotokollasje: Digital avslutningsseremoni for studenter som avslutter BSc og MSc programmene ved Institutt for geofag, UiO sommeren 2020. Markeringen var fredag 26. juni via Zoom. Foto: Tjoflot/Haugland/Bakke
Publisert 30. juni 2020 12:59

Det ble en digital avslutningsseremoni ved Institutt for geofag for bachelor- og masterstudenter på grunn av covid-19 i år. Selv med et digitalt opplegg 26. juni, ble det en fin markering av studentenes avslutning eller nær forutstående fullføring av studiene. Gjestene kom via zoom fra inn- og utland.

Skjelvet/The Quake. Filmplakat: Fantefilm/Fiksjon.
Publisert 30. aug. 2018 12:56

Det var ikke mange setene som var ledig på den lukkede førehandsvisningen av "Skjelvet" for ansatte og studenter på Institutt for geofag. Godt opp mot 190 ville se filmen før alle andre 29. august. Skjelvet er en norsk katastrofefilm som det er knyttet store forventninger til, med kinopremiere 31. august.