Aktuelle saker

Fotokollasje: Digital avslutningsseremoni for studenter som avslutter BSc og MSc programmene ved Institutt for geofag, UiO sommeren 2020. Markeringen var fredag 26. juni via Zoom. Foto: Tjoflot/Haugland/Bakke
Publisert 30. juni 2020 12:59

Det ble en digital avslutningsseremoni ved Institutt for geofag for bachelor- og masterstudenter på grunn av covid-19 i år. Selv med et digitalt opplegg 26. juni, ble det en fin markering av studentenes avslutning eller nær forutstående fullføring av studiene. Gjestene kom via zoom fra inn- og utland.

Skjelvet/The Quake. Filmplakat: Fantefilm/Fiksjon.
Publisert 30. aug. 2018 12:56

Det var ikke mange setene som var ledig på den lukkede førehandsvisningen av "Skjelvet" for ansatte og studenter på Institutt for geofag. Godt opp mot 190 ville se filmen før alle andre 29. august. Skjelvet er en norsk katastrofefilm som det er knyttet store forventninger til, med kinopremiere 31. august.