masterstudenter, foto
Publisert 5. sep. 2019 09:38

Våre uteksaminerte masterkandidater fra biologi og molekylær biovitenskap fikk utdelt vitnemål og rose 3. september. Vi er stolte av arbeidet de har gjort.

Kvinne, portrettfoto
Publisert 28. aug. 2019 10:03

Clare Andvik, tidligere McEnally, har vunnet pris for beste masteroppgave knyttet til FNs bærekraftsmål. Clare har studert forholdet mellom diett og miljøgifter i spekkhoggere.

7 personer oppstilt
Publisert 19. aug. 2019 14:54

Norge tok sin første bronsemedalje noen sinne i den internasjonale biologiolympiaden i Ungarn. Anna Braathen fikk bronsemedalje og Heidi Berg fikk hederlig omtale, merit. Norge har aldri hatt så god laginnsats totalt sett tidligere.

Bildet kan inneholde: mennesker, sosial gruppe, ungdom, samfunnet, begivenhet.
Publisert 5. juli 2019 13:08

Til stor glede for studentene på bachelorprogrammet i biovitenskap starter det høsten 2019 et nytt emne; BIOS3050 - Arbeidspraksis i biovitenskap. Studentene vil få både arbeidserfaring og trening i formidling og skriving.

Nils Chr. Stenseth, portrettfoto
Publisert 3. juli 2019 12:04

Professor Nils Chr. Stenseth er den første norske forskeren som er hedret med en pris fra Det internasjonale økologiinstituttet (ECI) i Oldendorf i Tyskland.

Fire jenter med diplom
Publisert 29. mars 2019 17:10

Landets dyktigste elever i biologi har deltatt og konkurrert i Den Norske Biologiolympiaden. Fire elever går videre til den internasjonale olympiaden i Ungarn.

Blå hodeskaller, illustrasjonsfoto
Publisert 27. mars 2019 14:49

To av dei åtte nye konvergensmiljøene innan UiO:Livsvitenskap har forskere frå Institutt for biovitenskap.

masterstudenter, foto
Publisert 12. feb. 2019 15:25

Våre uteksaminerte masterkandidater fra biologi og molekylær biovitenskap fikk utdelt vitnemål og rose 11. februar. Vi er stolte av arbeidet de har gjort.