Aktuelle saker

Foto: CLIPT-lab: Noen glimt fra arbeidet i laboratoriet og prøvene som analyseres. Foto/collage: CLIPT / GKT
Publisert 28. apr. 2021 17:30

CLIPT laboratoriet ved Universitetet i Oslo tilbyr målinger av stabile isotoper i naturmaterialer. Denne måneden er det akkurat 3 år siden den åpnet for analyser første gang ved UiO.

Foto: Professor Bernd Etzelmüller er den nye instituttleiaren ved Institutt for geofag, Universitetet i Oslo. Her framfor hovedinngangen til instituttet i Sem Sælands veg 1, Blindern. Foto: GK/UiO
Publisert 21. apr. 2021 11:23

Professor Bernd Etzelmüller er den nye instituttleiaren ved Institutt for geofag, UiO. Fyrste offisielle arbeidsdag var 19. april, men han er ikkje heilt ny i instituttleiinga. Sidan 2019 har han vore nestleiar, og han har særs lang fartstid ved UiO, frå 1986.