Aktuelle saker

UiB-studenter ser på skredet som gikk i Vassenden, Jølster, 30. juli 2019 sammen med representanter fra NVE. Foto: Mathilde B. Sørensen/UiB
Publisert 26. aug. 2020 09:58

Universitetene i Bergen, Oslo og Tromsø samler krefter for å styrke norske geofagstudenters kompetanse innen geofarer. Et nytt nasjonalt kurs starter opp nå i høst.

MetOs flyttet til Kristine Bonnevies hus i juni 2020. Foto: GKT/UiO
Publisert 31. juli 2020 13:28

Like før sommeren, flyttet MetOs – Seksjon for meteorologi og oseanografi, Institutt for geofag fra midlertidige lokaler ved Ullevål stadion til kampus Blindern. Nå er de endelig på plass i fine nyoppussede lokaler i 2. etasje i Kristine Bonnevies hus.

Fotokollasje: Digital avslutningsseremoni for studenter som avslutter BSc og MSc programmene ved Institutt for geofag, UiO sommeren 2020. Markeringen var fredag 26. juni via Zoom. Foto: Tjoflot/Haugland/Bakke
Publisert 30. juni 2020 12:59

Det ble en digital avslutningsseremoni ved Institutt for geofag for bachelor- og masterstudenter på grunn av covid-19 i år. Selv med et digitalt opplegg 26. juni, ble det en fin markering av studentenes avslutning eller nær forutstående fullføring av studiene. Gjestene kom via zoom fra inn- og utland.