Aktuelle saker

Foto: En stolt prisvinner Henrik H. Svensen med diplom og blomster til høyre i dette bildet. Representanter fra Geofaglig fagutvalg (fra venstre) Lisa Julianne Nystad, Ida Helene Magnor Hansen (leder av GFU) og Søren Blåberg Tvingsholm. Foto: Gunn Kristin Tjoflot/UiO
Publisert 23. nov. 2021 12:52

Hvert år deler Geofaglig Fagutvalg (GFU) ut prisen 'Årets forelesere' ved Institutt for geofag på vegne av alle studentene. I år gikk den gjeve prisen til Henrik Hovland Svensen og Ingrid Anell.

Foto: Professor Regine Hock, Institutt for geofag, Universitetet i Oslo. Foto: Privat
Publisert 22. nov. 2021 13:20

Professor Regine Hock ved Institutt for geofag, UiO vil motta enda en anerkjent vitenskapelig utmerkelse for sin forskning og arbeid. Neste år tildeles hun Julia & Johannes Weertmann Medalje for 2022 fra European Geophysical Union.