Aktuelle saker

Forskning på jordkloden og klimaet er blant det som har gitt UiO en plass blant de beste. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Publisert 13. mai 2020 14:36

Forskere innen Earth & Environmental Sciences ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet på UiO scorer høyt på Nature Index for 2020. Forskningen er nå rangert på 8. plass i Europa – og 3. plass i Europa utenfor UK.

glade ungdommer som samles på Fysikkbakken for semesterstart
Publisert 5. mai 2020 10:22

Ustrukturert, demotivert og eksamenstressa. Kjenner du deg igjen? Du er ikke alene. Føler du på ensomheten av å sitte hjemme alene med bøkene foran deg er det råd å hente.

campus, grønt, studenter, studerer it
Publisert 24. apr. 2020 09:16

Årets søkertall til studier i Samordna opptak er klare fredag 24. april. Flere enn noen gang før søker seg til UiO, og 3058 søkere har et program ved MN-fakultetet på toppen av sin ønskeliste. Fakultetet har innført krav om R2-matematikk for en stor del av sine grunnstudier, men søkerne lar seg ikke skremme.