Aktuelle saker

Instituttleder Brit Lisa Skjelkvåle ønsker de nye studentene velkommen på vegne av alle på Institutt for geofag. Foto: GKT/UiO
Publisert 12. aug. 2019 16:45

August måned betyr studiestart for alle nye bachelor- og masterstudenter ved Institutt for geofag. Felles for de nye programstudentene at de må møte på obligatoriske velkomstmøter på sine respektive studieprogram. Først ute var de nye bachelorstudentene mandag 12. august.

Avslutning for Åsgeir Seland, blomster fra kolleger overrakt av kontorsjef Anne Cathrine Modahl. I bakgrunnen Berit og Siri. Foto: Gunn Kristin Tjoflot/UiO
Publisert 26. juni 2019 11:01

På Institutt for geofag kjenner alle Åsgeir Seland. Etter godt over en mannsalder som seniorkonsulent på instituttet har han denne uken sin siste arbeidsdag. Nå er det tid for en aktiv pensjonisttilværelse.

På vei tilbake til leiren etter en av de siste pickupene. Foto: MAGPIE
Publisert 26. juni 2019 10:14

Medlemmer av prosjektet MAGPIE (Magnetotelluric Analysis for Greenland and Postglacial Isostatic Evolution) ved Institutt for geofag og CEED har tilbragt mye av juni på Grønlandsisen. Nå nærmer det seg avslutning for det vellykkede feltarbeidet, som er dokumentert dag for dag i MAGPIEs blogg.

Instituttleder Brit Lisa Skjelkvåle (t.v.) og studenter fra MSc-programmet i geofag på avslutningseremonien for de som er ferdige eller i ferd med å avslutte studiene ved Institutt for geofag sålangt i 2019. Foto: Gunn Kristin Tjoflot/UiO
Publisert 21. juni 2019 17:39

Fredag 21. juni var GEO-studenter som enten er ferdige med studiene eller er i ferd med å avslutte sine studier på bachelor eller master invitert til en høytidlig avslutningsseremoni ved Institutt for geofag. De ble ønsket velkommen av instituttleder, og det ble en fin og passe formell markering.

Holmenkollestafetten 2019: Instituttslaget fra geofag på trappa i Sem Sælandsvei. Foto: Thor A. Thorsen/UiO
Publisert 16. mai 2019 12:10

Årets Holmenkollstafett var lørdag 11. mai. Også i år stilte spreke ansatte ved Institutt for geofag med stafettlag.  Lagene fikk gode sluttider, bare rundt 3o-35 minutt etter vinnerlaget.